Du har ingen varer i handlekurven.

Fri frakt over 799,-

Fri frakt over 799,-

Safa har gleden av å tilby gratis frakt på alle ordrer over 799kr. i ordresum. Dette betyr at produktene du bestiller må overstige 799kr. i verdi. For alle bestillinger under denne summen er det en standard fraktpris på 79 kr. som gjelder, uansett hvor i landet du bor.

 

Kunder i Europa og videre utover i verden

Ønsker du å handle i nettbutikken vår og få det tilsendt utenfor Norges grenser? Ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@safa.no og så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Customers in Europe and in the rest of the world

Are you looking to purchase our products through our webshop and get them sent across and outside the Norwegian borders? If so, please contact us through our e-mail address: kundeservice@safa.no and we will assist you with your purchase. This is due to customs and other processes we need to manually handle for your order.


Leveringstid og annen informasjon

Vi forsøker alltid å pakke og sende bestillingen din så snart som mulig, og standard leveringstid i Norge er mellom 3-7 virkedager. Dette kan variere noe avhengig av bestillingens leveringsadresse og størrelse, og eventuelle perioder med stor pågangstid eller andre situasjoner som vi ikke kan styre over.

Safa har transportavtale med PostNord på alle leveranser fra nettbutikken, og alle våre pakker sendes ut med sporingsinformasjon slik at du enkelt kan følge pakken din. Ved forsinkelser av din forsendelse vil vi gi deg beskjed så snart denne informasjonen er tilgjengelig.

Normalt sett vil mindre pakker som får plass i en postkasse bli sendt som "Pakke i postkassen / MyPack HomeSmall". Det betyr at så lenge du har plass i postkassen din når pakken kommer, så vil den bli levert direkte i din postkasse. Pakker som er større vil sendes til ditt nærmeste postkontor / post i butikk eller pakkeboks. Ønsker du pakken tilsendt til post i butikk eller pakkeboks med en gang, ber vi om at du tar kontakt med oss på kundeservice@safa.no.

Om du laster ned PostNord sin egen app, vil sporingsinformasjon til pakken din bli tilgjengelig så snart den er hentet av PostNord fra vårt lager. Så ønsker du raskest mulig informasjon om hvor pakken din befinner seg, så anbefaler vi å laste ned appen.

 

Mangler du eller har du mistet fakturaen din?

Da kan du enkelt finne den igjen ved å logge deg inn på følgende side: https://my.riverty.com/no-no
Siden dette er personlig informasjon trenger du BankID'en din for å logge deg inn. 


Kundeservice

Skulle du være i tvil om noe av det som står ovenfor eller bare lurer på noe, er vår kundeserviceavdeling alltid behjelpelig. Ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@safa.no, eller send oss en melding på vår Facebookside Safa of Norway, og så hjelper vi deg så snart som mulig.

Close