Du har ingen varer i handlekurven.

Fri frakt over 799,-

 

Fri frakt over 799,-

Safa har gleden av å tilby gratis frakt på alle ordrer over 799kr. i ordresum. Dette betyr at produktene du bestiller må overstige 799kr. i verdi. For alle bestillinger under denne summen er det en standard fraktpris på 79 kr. som gjelder, uansett hvor i landet du bor.

 

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget pristillegg som pr. dags dato ligger på 230 kr. ekskl. mva på alle pakker som blir sendt til og fra Svalbard. Derfor blir hver ordre som sendes dit belastet med dette tillegget. Vi tar forbehold for om pristillegget skulle være endret til en annen sats ved bestillingstidspunktet og vil til enhver tid bruke nåværende sats.


Leveringstid og annen informasjon

Vi forsøker alltid å pakke og sende bestillingen din så snart som mulig, og standard leveringstid i Norge er mellom 3-7 virkedager. Dette kan variere noe avhengig av bestillingens leveringsadresse og størrelse, og eventuelle perioder med stor pågangstid eller andre situasjoner som vi ikke kan styre over.

Safa har transportavtale med PostNord på alle leveranser fra nettbutikken, og alle våre pakker sendes ut med sporingsinformasjon slik at du enkelt kan følge pakken din. Ved forsinkelser av din forsendelse vil vi gi deg beskjed så snart denne informasjonen er tilgjengelig.

Normalt sett vil pakker som sendes fra oss som veier under 2 kg. bli sendt som "Pakke i postkassen". Det betyr at så lenge du har plass i postkassen din når pakken kommer, så vil den bli levert direkte i din postkasse. Pakker som er over 2 kg., eventuelt pakker som ikke får plass i postkassen din, vil sendes til ditt nærmeste postkontor / post i butikk.

Om du laster ned PostNord sin egen app, vil sporingsinformasjon til pakken din bli tilgjengelig så snart den er hentet av PostNord fra vårt lager. Så ønsker du raskest mulig informasjon om hvor pakken din befinner seg, så anbefaler vi å laste ned appen.


Kundeservice

Skulle du være i tvil om noe av det som står ovenfor eller bare lurer på noe, er vår kundeserviceavdeling alltid behjelpelig. Ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@safa.no, eller send oss en melding på vår Facebookside Safa of Norway, og så hjelper vi deg så snart som mulig.

Close