Du har ingen varer i handlekurven.
(0)
Filters


Fri frakt over 599,-

Fri frakt over 599,-

Safa har gleden av å tilby gratis frakt på alle ordrer over 599kr. i ordresum. Dette betyr at produktene du bestiller må overstige 599kr. i verdi. For alle bestillinger under denne summen er det en standard fraktpris på 79 kr. som gjelder, uansett hvor i landet du bor.

 

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget pristillegg på 230 kr. ekskl. mva på alle pakker som blir sendt til og fra Svalbard. Derfor blir hver ordre som sendes dit belastet med dette tillegget.


Leveringstid og annen informasjon

Vi forsøker alltid å pakke og sende bestillingen din så snart som mulig, og standard leveringstid i Norge er mellom 2-5 virkedager. Dette kan variere noe avhengig av bestillingens leveringsadresse og størrelse, og eventuelle perioder med stor pågangstid eller andre situasjoner som vi ikke kan styre over.

Safa har transportavtale med Bring på alle leveranser fra nettbutikken, og alle våre pakker sendes ut med sporingsinformasjon slik at du enkelt kan følge pakken din. Ved forsinkelser av din forsendelse vil vi gi deg beskjed så snart denne informasjonen er tilgjengelig.

Normalt sett vil pakker som sendes fra oss som veier under 2 kg. bli sendt som "Pakke i postkassen". Det betyr at så lenge du har plass i postkassen din når pakken kommer, så vil den bli levert direkte i din postkasse. Pakker som er over 2 kg., eventuelt pakker som ikke får plass i postkassen din, vil sendes til ditt nærmeste postkontor / post i butikk.

Om du laster ned Posten sin egen app, vil sporingsinformasjon til pakken din bli tilgjengelig så snart den er hentet av Bring fra vårt lager. Så ønsker du raskest mulig informasjon om hvor pakken din befinner seg, så anbefaler vi å laste ned appen.


Kundeservice

Skulle du være i tvil om noe av det som står ovenfor eller bare lurer på noe, er vår kundeserviceavdeling alltid behjelpelig. Ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@safa.no, eller send oss en melding på vår Facebookside Safa of Norway, og så hjelper vi deg så snart som mulig.