Du har ingen varer i handlekurven.
(0)
Filters

Fri frakt over 599,-

Fraktinformasjon

Safa tilbyr gratis frakt på alle ordrer over 599 kr. i ordresum. Under denne summen er det en standard fraktpris på 79 kr. som gjelder, uansett hvor i landet du bor.  

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget pristillegg på 230 kr. ekskl. mva på alle pakker som blir sendt til og fra Svalbard. Derfor blir hver ordre som sendes dit belastet med dette tillegget.


Leveringstid og annen informasjon

Vi forsøker alltid å pakke og sende bestillingen din så snart som mulig, og standard leveringstid i Norge er mellom 2-5 virkedager. Dette kan variere noe avhengig av bestillingens leveringsadresse og størrelse, og eventuelle perioder med stor pågangstid.

Safa har transportavtale med Bring på alle leveranser fra nettbutikken, og alle våre pakker sendes ut med sporingsinformasjon slik at du enkelt kan følge pakken din. Ved forsinkelser av din forsendelse vil vi gi deg beskjed så snart denne informasjonen er tilgjengelig.


Kundeservice

Skulle du være i tvil om noe av det som står ovenfor eller bare lurer på noe, er vår kundeserviceavdeling alltid behjelpelig. Ta kontakt med oss på e-post: kundeservice@safa.no, eller send oss en melding på vår Facebookside Safa Of Norway, og så hjelper vi deg så snart som mulig.